Variacions del Registre d'Entitats Locals

Última actualització a 1 d'abril de 2022.

Variacions en: Municipis, Mancomunitats, Altres EELL

MUNICIPIS

Variacions des d'1 de desembre de 2021

 

Nous municipis

No s'ha produït variacions en aquest supòsit.

 

Canvi de denominació

Per resolució de 2 de febrer de 2022 es procedeix a modificar en el Registre d'Entitats Locals la inscripció del municipi de *Juslapeña (Navarra), per fer constar com a denominació d'aquest *Juslapeña/*Txulapain.

Per resolució de 21 de febrer de 2022 es procedeix a modificar en el Registre d'Entitats Locals la inscripció del municipi de Sant Carles de la Ràpita (Tarragona), per fer constar com a denominació d'aquest La *Ràpita.

Per resolució de 28 de febrer de 2022 es procedeix a modificar en el Registre d'Entitats Locals la inscripció del municipi de *Romanzado (Navarra), per fer constar com a denominació d'aquest *Romanzado/*Erromantzatua.

Per resolució de 16 de març de 2022 es procedeix a modificar en el Registre d'Entitats Locals la inscripció del municipi de *Arrankudiaga (*Bizkaia), per fer constar com a denominació d'aquest *Arrankudiaga-*Zollo.

Per resolució de 30 de març de 2022 es procedeix a modificar en el Registre d'Entitats Locals la inscripció, per rectificació de l'ordre, en les denominacions en bilingüe dels següents municipis, que, d'ara endavant es denominaran:

Alcoi/Alcoy (Alacant/Alicante),  Alacant/Alicante (Alacant/Alicante), el Poble Nou de Benitatxell/Benitachell (Alacant/Alicante), el Camp de Mirra/Campo de Mirra (Alacant/Alicante), Elx/Elche (Alacant/Alicante), Xàbia/Jávea(Alacant/Alicante), Xixona/Jijona (Alacant/Alicante), l’Orxa/Lorcha (Alacant/Alicante), Monòver/Monóvar (Alacant/Alicante), Sant Vicent del Raspeig/San Vicente del Raspeig (Alacant/Alicante), la Torre de les Maçanes/Torremanzanas (Alacant/Alicante), la Vila Joiosa/Villajoyosa(Alacant/Alicante), Benicàssim/Benicassim (Castelló/Castellón), Xodos/Chodos (Castelló/Castellón), Orpesa/Oropesa del Mar (Castelló/Castellón), Suera/Sueras (Castelló/Castellón), les Useres/Useras (Castelló/Castellón), Moixent/Mogente (València/Valencia), Novetlè/Novelé (València/Valencia), Sagunt/Sagunto (València/Valencia).

 

Canvi de capital o de la seva denominació

Per resolució de 21 de febrer de 2022 es procedeix a modificar en el Registre d'Entitats Locals la inscripció del municipi de Sant Carles de la Ràpita (Tarragona) quant a la seva capitalitat, per fer constar com a denominació d'aquesta La *Ràpita.

Per resolució de 30 de març de 2022 es procedeix a modificar en el Registre d'Entitats Locals la inscripció, per rectificació de l'ordre, en les denominacions en bilingüe dels següents municipis, quant a la seva capitalitat, per fer constar com a denominació d'aquestes:

Alcoi/Alcoy (Alacant/Alicante),  Alacant/Alicante (Alacant/Alicante), el Poble Nou de Benitatxell/Benitachell (Alacant/Alicante), el Camp de Mirra/Campo de Mirra (Alacant/Alicante), Elx/Elche (Alacant/Alicante), Xàbia/Jávea(Alacant/Alicante), Xixona/Jijona (Alacant/Alicante), l’Orxa/Lorcha (Alacant/Alicante), Monòver/Monóvar (Alacant/Alicante), Sant Vicent del Raspeig/San Vicente del Raspeig (Alacant/Alicante), la Torre de les Maçanes/Torremanzanas (Alacant/Alicante), la Vila Joiosa/Villajoyosa(Alacant/Alicante), Benicàssim/Benicassim (Castelló/Castellón), Xodos/Chodos (Castelló/Castellón), Orpesa/Oropesa del Mar (Castelló/Castellón), Suera/Sueras (Castelló/Castellón), les Useres/Useras (Castelló/Castellón), Moixent/Mogente (València/Valencia), Novetlè/Novelé (València/Valencia), Sagunt/Sagunto (València/Valencia).

 

Modificació territorial

No s'ha produït variacions en aquest supòsit.

 

MANCOMUNITATS

 

Variacions des d'1 de desembre de 2021

 

Inscripció

Por resolución de 17 de diciembre de 2021 se procede a la inscripción en el Registro de Entidades Locales de la Mancomunidad de la Plana de l’Arc (Castelló/Castellón) con el número 0512013 y fecha de inscripción de 18 de noviembre de 2021.

Per resolució de 28 de desembre de 2021 es procedeix a la inscripció en el Registre d'Entitats Locals de la Mancomunitat de Desenvolupament Turístic Valle de la Llengua (La Rioja) amb el número 0526034 i data d'inscripció de 15 de desembre de 2021.

Per resolució de 31 de gener de 2022 es procedeix a la inscripció en el Registre d'Entitats Locals de la Mancomunitat de l'Aqüeducte Romano Albarrasí-Gea-*Cella (Terol) amb el número 0544033 i data d'inscripció de 24 de gener de 2022.

Per resolució de 14 de febrer de 2022 es procedeix a la inscripció en el Registre d'Entitats Locals de la Mancomunitat de Desenvolupament Turístic del Valle del *Alhama-Linares (La Rioja) amb el número 0526035 i data d'inscripció de 3 de febrer de 2022.

Per resolució de 14 de febrer de 2022 es procedeix a la inscripció com a mancomunitat en el Registre d'Entitats Locals de la Mancomunitat *Beterri-*Buruntza (Guipúscoa) amb el número 0520026 i data d'inscripció de 8 de febrer de 2022.  

 

Cancel·lació

Por resolución de 13 de diciembre de 2021 se procede a la cancelación de la inscripción como mancomunidad en el Registro de Entidades Locales de la Mancomunidad de Municipios Río Ouro (Lugo) con número de inscripción 0527004.

Por resolución de 28 de diciembre de 2021 se procede a la cancelación de la inscripción como mancomunidad en el Registro de Entidades Locales de la Mancomunidad Intermunicipal Cerdanyola-Ripollet-Moncada (Barcelona) con número de inscripción 0508008.

Per resolució de 10 de gener de 2022 es procedeix a la cancel·lació de la inscripció com a mancomunitat en el Registre d'Entitats Locals de la Mancomunitat “Almagro-Bolaños” (Ciudad Real) amb nombre d'inscripció 0513005.

Por resolución de 31 de enero de 2022 se procede a la cancelación de la inscripción como mancomunidad en el Registro de Entidades Locales de la Mancomunidad del Norte de Tenerife (Santa Cruz de Tenerife) con número de inscripción 0538002.

Por resolución de 31 de enero de 2022 se procede a la cancelación de la inscripción como mancomunidad en el Registro de Entidades Locales de la Mancomunitat Municipal “Can Sellarès” (Barcelona) con número de inscripción 0508021.

Por resolución de 30 de marzo de 2022 se procede a la cancelación de la inscripción como mancomunidad en el Registro de Entidades Locales de la Mancomunidad de Dinatur (La Rioja) con número de inscripción 0526031.

 

Incorporació i separació de municipis

Per resolució de 17 de desembre de 2021 es procedeix a la modificació en el Registre d'Entitats Locals de les dades de la Mancomunitat “La Costera-Canal” (València/València) per consignar: municipis associats: se separen els municipis de Bicorb, Bolbait i Quesa.

Per resolució de 17 de desembre de 2021 es procedeix a la modificació en el Registre d'Entitats Locals de les dades de la Mancomunitat de la Vinya i el Marbre (Alacant/Alacant) per consignar: municipis associats: se separa el municipi de Pinós/l'el Pinós i s'incorpora el municipi de *Fondó dels Neus/l'el Fondó de les Neus.

Per resolució de 17 de desembre de 2021 es procedeix a la modificació en el Registre d'Entitats Locals de les dades de la Mancomunitat “Terres de Medina” (Valladolid) per consignar: municipis associats: s'incorpora el municipi de *Valdestillas.

Per resolució de 28 de desembre de 2021 es procedeix a la modificació en el Registre d'Entitats Locals de les dades de la Mancomunitat *Intermunicipal “La Serra del Rincón” (Madrid) per consignar: municipis associats: s'incorpora *Madarcos.

Per resolució de 28 de desembre de 2021 es procedeix a la modificació en el Registre d'Entitats Locals de les dades de la Mancomunitat *Intermunicipal “*Valvanera” (La Rioja) per consignar: municipis associats: s'incorpora *Villaverde de Rioja.

Per resolució de 15 de febrer de 2022 es procedeix a la modificació en el Registre d'Entitats Locals de les dades de la Mancomunitat de Municipis de la Ribera del *Adaja (Àvila) per consignar: municipis associats: s'incorporen Sant Pascual i Villanueva de Gómez.

Per resolució de 21 de febrer de 2022 es procedeix a la modificació en el Registre d'Entitats Locals de les dades de la Mancomunitat “Sierra d'Àvila-Aquest” (Àvila) per consignar: municipis associats: se separa *Manjabálago i *Ortigosa de *Rioalmar.

Per resolució de 28 de febrer de 2022 es procedeix a la modificació en el Registre d'Entitats Locals de les dades de la Mancomunitat de Municipis “Segòvia Centro” (Segòvia) per consignar: municipis associats: se separa *Mozoncillo.

Per resolució de 25 de març de 2022 es procedeix a la modificació en el Registre d'Entitats Locals de les dades de la Mancomunitat de Municipis “*Beturia” (Huelva) per consignar: municipis associats: s'incorporen els municipis de *Alosno i *Cartaya.

Per resolució de 25 de març de 2022 es procedeix a la modificació en el Registre d'Entitats Locals de les dades de la Mancomunitat del Nord-oest per a la gestió i tractament dels residus urbans (Madrid) per consignar: municipis associats: s'incorpora *Gargantilla del Lozoya i Pinilla de *Buitrago.

 

Finalitats

Per resolució de 28 de desembre de 2021 es procedeix a la modificació en el Registre d'Entitats Locals de les dades de la Mancomunitat *Intermunicipal “La Serra del Rincón” (Madrid) per consignar: finalitats: queden inscrits els expressats en l'article 2 dels seus estatuts.

Per resolució de 10 de gener de 2022 es procedeix a la modificació en el Registre d'Entitats Locals de les dades de la Mancomunitat “Terres del *Tormes” (Salamanca) per consignar: finalitats: s'inscriuen els inclosos en l'article 3 dels seus estatuts.

Per resolució de 21 de febrer de 2022 es procedeix a la modificació en el Registre d'Entitats Locals de les dades de la Mancomunitat “Puente la” Unió (Salamanca) quant a: finalitats: queden consignats els establerts en l'article 3 dels seus estatuts.

Per resolució de 16 de març de 2022 es procedeix a la modificació en el Registre d'Entitats Locals de les dades de la Mancomunitat “Verge de *Manciles” (Burgos) quant a: finalitats: queden consignats els establerts en l'article 3 dels seus estatuts.

 

Altres modificacions

No s'han produït variacions en aquest supòsit.

 

ALTRES ENTITATS LOCALS

 

 

Variacions des d'1 de desembre de 2021

 

Inscripció

Por Resolución de 2 de marzo de 2022 se procede a la inscripción en el Registro de Entidades Locales de la entidad local de ámbito territorial inferior al municipio de Estación de Gaucín-El Colmenar, perteneciente al municipio de Cortes de la Frontera (Málaga), con el número de inscripción 04290005 y fecha de 15 de febrero de 2022.

 

Modificació

No s'han produït variacions en aquest supòsit.

 

Cancel·lació

Per Resolució de 14 de febrer de 2022 es procedeix a cancel·lar en el Registre d'Entitats Locals l'entitat d'àmbit territorial inferior al municipi de *Lastrilla, pertanyent al municipi de *Pomar de Valdivia (Palència).

 

Canvi de denominació

Per Resolució de 2 de febrer de 2022 es procedeix a modificar en el Registre d'Entitats Locals la denominació de la inscripció de l'entitat d'àmbit territorial inferior al municipi de *Baquedano, pertanyent al municipi de *Améscoa Baixa, Navarra, que passa a denominar-se *Baquedano/*Bakedao.

Por Resolución de 25 de febrero de 2022 se procede a modificar en el Registro de Entidades Locales la denominación de la inscripción de la entidad de ámbito territorial inferior al municipio de Iracheta, perteneciente al municipio de Leoz/Leotz, Navarra, que pasa denominarse Iratxeta.

Por Resolución de 25 de febrero de 2022 se procede a modificar en el Registro de Entidades Locales la denominación de la inscripción de la entidad de ámbito territorial inferior al municipio de Garciriáin, perteneciente al municipio de Juslapeña/Txulapain, Navarra, que pasa denominarse Garciriáin/Gartziriain.

Per Resolució de 16 de març de 2022 es procedeix a modificar en el Registre d'Entitats Locals la denominació de la inscripció de l'entitat d'àmbit territorial inferior al municipi de *Ollacarizqueta, pertanyent al municipi de *Juslapeña/*Txulapain, Navarra, que passa denominar-se *Ollacarizqueta/*Ollakarizketa.